Stacks Image 63
Stacks Image 85


9 juli 2013 KiKa-actie


Voor elke aankoop die u doet op onze webshop, doneren we aan KiKa. Helpt u mee?


Kinderen met kanker gaan ons zeer aan het hart. In ons land is KiKa de stichting die fondsen werft voor onderzoek naar kinderkanker en daarmee heel veel doet voor deze kinderen. Met de steun van velen en vanaf nu samen met ons.

Om hen te steunen zullen we per verkochte deur € 7,50 doneren, per verkocht beslag wordt dit €2,50 als donatie aan KiKa.
We hopen uiteraard dat u allen massaal zal meewerken om een mooi resultaat voor KiKa neer te zetten. Uw aankoop draagt rechtstreeks bij het succes van deze actie. Waarvoor reeds onze grootste dank! Als dank voor uw aankoop en als teken van uw steun zal u dan ook van ons een KiKa-knuffelbeer* ontvangen, deze wordt u door ons gratis aangeboden. Wij kopen de beren rechtstreeks bij de mensen van KiKa waardoor we hen als bedrijf ook op deze manier steunen.

KiKa kan reeds rekenen op de steun van een aantal bekende ambassadeurs waaronder Inge De Bruijn, Erik Dekker, André Van Duin en vele anderen.

Voorlopig wensen we geen definitieve einddatum op deze actie te zetten, aangezien we als bedrijf dit goede doel onvoorwaardelijk willen steunen. We zullen ons project december 2014 evalueren en kijken hoe we hieraan verbeteringen kunnen aanbrengen.

Uiteraard zal u via onze webpagina op de hoogte gehouden worden van de uitgekeerde bedragen.

Meer info over KiKa?
http://www.kika.nl/